Anja de Crom, foto: PR.

Anja de Crom te gast bij COC Leiden

Aanstaande zondag is Anja de Crom, schrijver/ filmmaker/ journalist en coach, te gast bij het COC. Voor haar nieuwste roman ‘Halsoverkop’ ontving De Crom de publieksprijs voor het ‘beste lesbische boek’. Na afloop van het literaire deel van het programma kan er nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje en zal DJ Sweetie vanaf 19.00 uur voor swingende muziek zorgen. Maandelijks wordt op zondagmiddag een interessante vrouwenactiviteit georganiseerd bij het COC onder de titel ‘Sunday Times’.

Zondag 30 januari aanvang 17.30 uur, (deur open 17.00 uur). De toegang is gratis.

COC-pand, Langegracht 65, Leiden.
Meer info: www.cocleiden.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×