Zoon en vader aan het fotograferen bij de Burcht, foto: Elsbeth Klink.

Elsbeth Klink organiseert bijzondere workshop voor zonen én vaders

Op zondagmiddag 6 en 27 februari organiseert Elsbeth Klink een workshop fotografie speciaal voor jongens van 10 tot 18 jaar met een vorm van autisme én hun vader. Klink biedt een breed scala aan workshops voor autistische kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. De groepen zijn klein en de workshop hebben een duidelijk programma. Vaak nemen de kinderen hun ouders of begeleiders mee naar de workshops. Klink: “Jongeren met autisme hebben vaak een beperkt aantal interesses en dan is het lastig een activiteit te vinden, die je allebei leuk vindt. Fotograferen blijkt in praktijk iets te zijn waar beide generaties van genieten.” Naast de zonen en vadersworkshop staan er voor de voorjaarsvakantie nog een aantal leuke projecten op het programma. Zo werkt Klink samen met Janna Bedaux van Beeldgevoel, waarbij de kinderen en jongeren in de workshop ‘Breng beweging in beeld’ hun foto’s kunnen bewerken tot stripverhaal of animatie.

Op zondag 6 februari fotograferen de deelnemers in het Wevershuis aan de Middelstegracht. Het thema is licht en donker, waarbij geleerd wordt te ‘schrijven met licht’ door een extra lange sluitertijd te gebruiken of de camera in de nachtstand te zetten.

Op zondag 27 februari fotograferen de deelnemers bouwmaterialen en bouwkranen. Zonen en vaders kunnen zich opgeven voor één of beide workshops.

Meer info: www.fotografieworkshop.blogspot.com

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×