Penningmeester gezocht voor Stichting Stedenband Leiden - Buffalo City

Sinds 1998 heeft Leiden een officiële stedenband met de stad Buffalo City in de Oostkaap van Zuid-Afrika. Een groot aantal enthousiaste vrijwillegers zet zich in voor kleine en grote projecten, zoals Keys for Kids, een project waarbij Leidse jongeren worden uitgezonden om te klussen in een weeshuis en een scholenproject waarbij vijf Leidse scholen betrokken zijn. In verband met het vertrek van de huidige penningmeester, zoekt het bestuur een enthousiaste opvolger, die zich betrokken voelt bij ontwikkelingssamenwerking.

Voor vragen of aanmelding kan men terecht bij: Marjan de Jonge, secretaris van de Stichting Stedenband Leiden-Buffalo City, tel. 071-5141720 ; e-mail: marjandejonge@hetnet.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×