Feestelijke aftrap van bijzonder project

Gisteren is het startsein gegeven voor een bijzonder project: het groener, leerzamer en verkeersveiliger maken van vijf Leidse basisschoolomgevingen. Leerlingen van De Dukdalf, De Tweemaster en De Zijlwijkschool gaven het officiële startsein door het ophangen van een insectenhotel en het bouwen van een wilgenhut. De kinderen werden geassisteerd door wethouder Frank de Wit (gemeente Leiden), directeur Boudewijn de Blij (Fonds 1818) en procesmanager Tarsy Lössbroek (Programma Natuur- en Milieueducatie). Een groen schoolplein brengt creativiteit, rust, ontdekking en beleving samen en draagt bij aan het behoud van verschillende soorten planten en dieren en de biodiversiteit in de stedelijke omgeving, aldus de organisatoren. (Foto: PR.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×