FrontOffice Olympisch Netwerk Zuid-Holland in Leiden

Bij het Sportbedrijf Leiden wordt een frontoffice van het Olympisch Netwerk Zuid-Holland ondergebracht. Het NOC*NSF wil in iedere provincie een goed klimaat ontwikkelen voor talenten en topsporters. Daarom krijgt iedere provincie een Olympisch Netwerk. Dat netwerk van personen en organisaties kan de sporters die op weg naar de top zijn, op verschillende vlakken ondersteunen. Sportservice Zuid-Holland is verantwoordelijk voor het Olympisch Netwerk Zuid-Holland. De taken van de frontOffice zijn het verzorgen van intakegesprekken met talenten, het bepalen welke faciliteiten een sporter nodig heeft en de doorverwijzing naar de juiste persoon of instantie. 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×