Man verraadt dronkenschap door gevaarlijk rijgedrag

Een 60-jarige Oegstgeestenaar die bijna vijf keer zoveel alcohol genuttigd had dan is toegestaan, heeft zichzelf door zijn gevaarlijke rijgedrag verraden. Een getuige waarschuwde de politie gistermiddag rond 14.45 uur, omdat hij de man, die vanuit Oegstgeest richting Sassenheim reed, flink zag slingeren. Een paar keer kwam hij met zijn wagen op de andere rijbaan terecht. De getuige zag ook dat de automobilist de rotonde bij de Haaswijckbrug erg ruim nam en bijna tegen een bord aanreed. De politie keek in de omgeving uit naar de wegpiraat en hield hem uiteindelijk aan op de Louis Couperuslaan. Op het politiebureau blies de Oegstgeestenaar 1185 ug/l, terwijl 220 ug/l de limiet is. Het rijbewijs is ingenomen en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×