Open dagen ROC Leiden

Vmbo- en havo-leerlingen kunnen volgende week vrijdag en zaterdag de open dagen van ROC Leiden bezoeken. De verschillende vestigingen zijn op vrijdag open tussen 16.00 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op alle locaties zijn studenten, docenten en leerbedrijven aanwezig om de bezoekers informatie over de opleidingen te geven. Leerlingen die nog niet weten wat voor opleiding zij komend schooljaar willen volgen, kunnen terecht op de locaties Ter Haarkade 6a en Lammenschanspark 5 in Leiden en de Leidsedreef 5 in Leiderdorp. Op deze drie vestigingen kunnen zij terecht bij een studieadviseur die hen een persoonlijk opleidingsadvies geeft. Vooraf een afspraak maken, is niet nodig.

Tijdens de open dagen zijn bij een aantal opleidingen projecten en presentaties van leerlingen te zien. Zo laten de leerlingen van de bakkersopleiding in de Leiderdorpse vestiging zien welke kunstwerken zij tijdens de vakwedstrijd gemaakt hebben. Op www.rocleiden.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×