Vertelgroep oudere Leiderdorpers

Leiderdorpers die graag over hun leven vertellen en geïnteresseerd zijn in de levensverhalen van anderen, kunnen deelnemen aan de Vertelgroep Levensverhalen. Dit is een initiatief van Pluspunt, BplusC en de bibliotheek van Leiderdorp. De deelnemers, mannen en vrouwen van minimaal 65 jaar, komen eens in de twee weken in de bibliotheek bij elkaar, om in een ontspannen setting naar elkaars belevenissen en ervaringen te luisteren. Het kan gaan over gebeurtenissen van vroeger, maar ook over alledaagse zaken. De ochtenden worden steeds ingeleid met een fragment van de verhalentafel. De groep komt vijf keer bijeen op een woensdagmorgen. Meer informatie is verkrijgbaar bij Gwendolyn van der Ven van Pluspunt, via gvanderven@pluspuntleiderdorp.nl.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×