Mezzosopraan Monique van der Hoeven, foto: PR.

Bijzonder zondagmiddagconcert in kapel Leids Diaconessenhuis

Patiënten, hun bezoekers en belangstellenden van buitenaf, zijn zondag 13 februari welkom op een bijzonder concert in de kapel van het Leidse Diaconessenhuis. Onder de titel ‘Music for a while’ worden fraaie liederen en solo’s van de Engelse componist Henry Purcell uitgevoerd door mezzosopraan Monique van der Hoeven. Zij wordt begeleid door Marian Oud op viola da gamba en Arie de Bruijn op klavecimbel.
De kapel is vanaf 15.15 uur open; het concert begint om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
De toegang is gratis; na afloop krijgt men een drankje aangeboden.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×