De kinderen kwamen in mooie pakken en jurken ook kwamen er enkele als bankrover verkleed. Er stond een limo voor ze klaar en fotografen flitsten iedereen op de rode loper. (Foto: Peter Schipper / Video: ILoveLeiden.com).

Kids Filmgala brengt ruim 11.000 euro op voor Xenia

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar vond er gistermiddag in theater Trianon aan de Breestraat het eerste Kids Filmgala plaats. De kinderen kregen daar de première te zien van de film ‘Mijn opa de bankrover’ naar het gelijknamige boek van Sjoerd Kuiper, die zelf ook aanwezig was bij de première. De film was volledig uitverkocht en werd geopend door loco-burgemeester Roos van Gelderen en regisseur Ineke Houtman. De opbrengst van het gala bedroeg € 11.111,11 is ging naar het goede doel: Xenia hospice. Het is aangeboden door de Ladies circle 57 Leiden.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×