"Cocosmacroon" en "Wat dan juh" varen vanaf 1 april door Leidse grachten

Het lijkt een 1 aprilgrap, maar dat is het niet: “Cocosmacroon” en “Wat dan juh” zijn de nieuwe namen van twee grote boten in aanbouw, die vanaf 1 april door de Leidse grachten zullen varen. Afgelopen vrijdag werden de namen bekend gemaakt van deze nieuwe watertaxi’s van de Leidse Rederij. Eigenaar Peter Labrujere was in zijn nopjes en liet de champagne knallen. Een derde boot wordt vervaardigd voor restaurant ‘Babbels’ en zal ook zo genoemd worden. Het werd een klein feestje tussen de gigantische boten in wording, die zo’n 10,5 meter lang zijn en 2.70 meter breed en plaats bieden aan 35 gasten. (Foto’s: Ruud van As)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×