Politie zoekt getuigen geweldadige berovingen

Twee vrienden wilden pinnen aan de Breestraat, gisteren rond 02.00 uur. Toen zij in de pinruimte waren kwamen drie mannen binnen, die het tweetal zowel geld als hun pinpas afhandig maakten onder bedreiging van een mes. Ook werd er geschopt en geslagen. De daders renden daarna richting de Steenschuur. Van de drie daders heeft één een donkere huidskleur, de andere twee zijn blank of licht getint. De mannen droegen capuchons.
Dezelfde nacht, rond 04.15 uur werd een 23-jarige Leidenaar met geweld beroofd door twee mannen die zijn geld en mobieltje meenamen op de 4e Binnenvestgracht. De twee straatrovers renden richting de Geregracht. Ze zijn licht getint, rond de 17 jaar. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×