McDonald’s vervult voor derde keer oprij Kerstwensen

Voor de derde keer oprij werden Kerstwensen vervuld door McDonald’s Leiden en Leiderdorp. Eind vorig jaar mochten bezoekers van beide locaties hun wensen ophangen in een grote Kerstboom. Afgelopen zaterdagochtend vond de prijsuitreiking plaats in McDonald’s Leiden Transferium A44. Zo’n 120 bezoekers kwamen op de feestelijkheden af en kregen wat te drinken en een stuk appeltaart in gespannen afwachting van de uitslag. Clown Ronald McDonald was in hoogsteigen persoon aanwezig om de prijzen uit te reiken. Na een kort interview met de verschillende winnaars, werden de prijzen onder luid applaus in ontvangst genomen. ‘Wat wij dit jaar erg leuk vinden, is dat veel van onze gasten niet alleen aan zichzelf hebben gedacht, maar juist een wens hebben ingevuld voor een ander’, aldus franchisenemers Martien Kop en Walther Jacobs. (Foto: PR McDonalds Leiden)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×