CDA wil herstel winterschade Leidse wegen

Tijdens de koudeperiode eind vorig jaar, zijn veel Leidse wegen beschadigd. Door bevriezing en bestrooiing zijn er gaten en scheuren in het wegdek ontstaan, die kunnen leiden tot gevaarlijke situaties en beschadiging van auto’s en andere voertuigen. Het CDA wil dan ook dat het college de schade zo snel mogelijk laat herstellen. De partij vraagt naar de omvang van de schade en of er voldoende financiële middelen zijn om die schade te herstellen. Verder vraagt de partij of het mogelijk is de Leidenaars via internet te informeren over de planning van het herstel. Het CDA heeft begrepen dat er in de Sleutelstad veel achterstallig onderhoud aan de wegen is. In mei waren onderhoudswerkzaamheden gepland. De partij vraagt burgemeester en wethouders naar de consequenties van het herstel van de winterschade voor dit geplande onderhoud.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×