Cultuurfestival voor scholieren

Volgende week organiseert BplusC voor de eerste keer Cultuursjop, het Leids CKV-festival voor het VMBO. Volgende week maandag, dinsdag en donderdag, trekken 500 derdejaarsleerlingen van het VMBO door cultureel Leiden. Bij een aantal culturele instellingen volgen zij een programmaonderdeel. De nadruk ligt daarbij op doen en proeven. Doel van het festival is dat de leerlingen de smaak te pakken krijgen en met behulp van hun cultuurkaart vaker gaan neuzen in cultureel Leiden.

Studenten van de opleiding Sociaal Cultureel Werk van de unit Zorg/Welzijn van ROC Leiden gaan tijdens de eerste Cultuursjop dag als reporterteam aan de slag. Hun resultaten zijn aan het einde van de week te vinden op de website www.cultuursjop.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×