Politie zoekt vrouwelijke getuige van vluchtende winkeldief

De Politie Leiden is opzoek naar een jonge vrouw, die op donderdagavond 3 februari even na 19.30 uur een winkeldief probeerde tegen te houden. De dief ging op de vlucht, nadat hij betrapt werd door een medewerker van een drogisterij aan de Haarlemmerstraat. De vrouw probeerde de man tegen te houden, maar zij werd opzij geduwd. Een andere voorbijganger had meer succes en sleepte de verdachte mee naar de winkel, waar hij opgepakt werd door de inmiddels gearriveerde agenten. De politie is opzoek naar de vrouw, die tussen de 20 en 28 jaar is, ongeveer 1.70 meter lang, met blond haar en brildragend. Zij droeg een zwarte jas en had een aantal tassen bij zich. De vrouw wordt als getuige verzocht 0900-8844 te bellen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×