La France houdt zondag 13 februari, een dag voor Valentijn, voor de derde maal een grote bruidsbeurs aan de Rhijngeesterstraatweg 43 in Oegstgeest. (Foto: Ramon van Jaarsveld).

Grootse bruidsbeurs in Oegstgeest

Aanstaande zondag organiseert La France in Oegstgeest voor de derde maal ‘Dé Bruidsbeurs van Oegstgeest en omstreken’.  Tussen 12.00 en 17.00 uur opent La France haar deuren om in samenwerking met 40 standhouders de bezoekers te informeren over de verschillende mogelijkheden binnen de bruiloftmarkt.

 

Op de beurs niet alleen bruids- en herenkleding, maar bijvoorbeeld ook visagie, make-up, hairstyling, afslankmethodes, vervoersmogelijkheden, bloemen, artiesten, bruidsringen, bruidstaarten, fotografen en nog veel meer.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×