Tweetal valt op door bijzondere interesse in woningen Hugo de Vriesstraat

Twee mannen van 23 en 31 jaar, afkomstig uit Roemenië, zijn gisteren aangehouden na een verdachte situatie en op verdenking van diefstal c.q. heling en poging inbraak in woningen. De politie kreeg de melding dat het tweetal wel erg veel belangstelling toonde voor woningen aan de Hugo de Vriesstraat. Toen zij werden aangehouden op de hoek Sitterlaan met de Francimonstraat kon één van de mannen zich niet legitimeren en de andere had een navigatiesysteem bij zich, dat was ingesteld in het Nederlands. Uit nader onderzoek bleek, dat het navigatiesysteem afgelopen maandag uit een auto in Rotterdam was gestolen Aan de Sitterlaan werden twee pogingen tot inbraak gedaan. De politie doet verder onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×