Muziekfestival Ontzettend Leiden afgelast

Het muziekfestival Ontzettend Leiden gaat niet door. Het festival waar omheen ook een cd met nummers van Leidse muzikanten werd uitgegeven werd sinds 2005 jaarlijks gehouden in september. Afgelopen jaar besloot de organisatie de 2010 editie uit te stellen tot mei 2011, maar ook dat gaat nu niet door.Derrick Smittenaar, één van de organisatoren van Ontzettend Leiden, laat weten dat het team er momenteel geen tijd voor heeft. “We hebben moeten besluiten om het project voor onbepaalde tijd in de koelkast te zetten. We doen het goed of we doen het niet.” Ook de cultuurbezuinigingen hebben een rol gespeeld bij de afweging om voorlopig af te zien van een nieuwe editie. “Maar Ontzettend Leiden zal hoe dan ook terugkeren, alleen in welke gedaante en wanneer dat kunnen we nu nog niet zeggen,” aldus Smittenaar.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×