Vrijdagavond verkeershinder door spoedreparatie A44

Rijkswaterstaat voert vanaf vrijdagavond 22.00 uur tot zaterdagochtend 08.00 uur een spoedreparatie uit aan de A44. Tijdens de werkzaamheden is de linkerrijbaan van de A44 tussen Sassenheim en het knooppunt Burgerveen afgesloten. Weggebruikers richting Amsterdam moeten daarom rekening houden met extra reistijd. Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt hersteld en wordt ook nieuwe belijning aangebracht. Ook de toe- en afritten bij Kaagdorp en Oude Wetering zijn dan dicht.

Tijdens de werkzaamheden wordt weggebruikers geadviseerd goed te letten op de actuele informatie boven en langs de weg. Plaatselijk geven gele borden de omleidingsroute aan. Het doorgaande verkeer op de A44 richting Wassenaar wordt omgeleid via de N14. Het verkeer uit Wassenaar en omstreken richting Amsterdam wordt omgeleid via de N14 en de A4.

De meest actuele informatie staat op de borden boven en langs de weg of op www.vanAnaarBeter.nl en www.rijkswaterstaat.nl/A1A6. Daarnaast kunnen weggebruikers met vragen terecht bij de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 – 8002 (gratis).

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×