Simone van Olst, foto: PR.

Feestelijke afsluiting ‘Open atelier bij Open | Makers aan de Markt’

Als afsluiting van ‘Open atelier bij Open | Makers aan de Markt’ vindt een een feestelijke ‘finissage’ plaats van beelden van kunstenares Simone van Olst aan de Leidse Aalmarkt. De beelden van Van Olst zijn vrije interpretaties van het duingebied bij Wassenaar. De kunstenaar werkt voornamelijk met Spaans albast en Chinees speksteen. Naast haar werk als beeldend kunstenaar is zij ook een van de initiatiefnemers en tevens voorzitter van Kunstcollectief de Mors. ‘Open | Makers aan de Markt’ is een project van Cultuurfonds Leiden in samenwerking met Peen en Ui.

De ‘finissage’ vindt plaats op 26 februari van 16.00 tot 19.30 uur aan de Aalmarkt 18.
In maart vinden op nummer 15b, eveneens aan de Aalmarkt, diverse theatervoorstellingen plaats.

Meer info en volledig programma: www.openmakers.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×