Werk van Titania Snoek, foto: PR.

Tijdelijke expositieruimte Noodweer, nieuw platform jonge kunstenaars

“Nu kunst zo hier en daar wordt weggezet als ‘linkse hobby’ moeten kunstenaars met rauwere methoden komen om hun publiek te bereiken”, aldus de woordvoerder van ‘Noodweer’, een tijdelijke expositieruimte, die op 6 maart haar deuren opent. Gedurende een maand is hier het werk te bekijken van Titania Snoek – abstracte en naturalistische schilderkunst, Sarina Gito – fotografie en Jeroen Keereweer – figuratieve schilderkunst en tekeningen. Freejazz trio Obaldo DikDik zal de opening muzikaal omlijsten.
De opening van Noodweer aan de Herensingel 7, vindt plaats op zondag 6 maart van 13.00 tot 18.00 uur. De expositie loopt tot en met 27 maart en is geopend op donderdag van 13.00 tot 21.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Meer info via Facebook.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×