Foto: PR.

Speciale Speldag bij Buurthuis ’t Spoortje

Op zaterdag 12 maart organiseert Spelgroep Phoenix, de Leidse stichting tot promotie van het spel, wederom een speciale Speldag. Bezoekers kunnen de honderden bord- en kaartspellen uit de collectie van de spelgroep uitproberen, waarbij indien nodig, uitleg wordt gegeven door demonstrateurs van Phoenix. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan het nieuwe spel Lino van de ontwerpster Chislaine van den Bulk. Zij zal zelf aanwezig zijn om Lino nader toe te lichten.

Er wordt gespeeld vanaf 12.00 uur tot middernacht. Bezoekers zijn tussen deze tijden welkom in Buurtcentrum ’t Spoortje, Bernhardkade 40, in Leiden.

Meer info: www.spelgroepphoenix.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×