Disco én Dance, 25+ dansfeest bij Leidse 4Reasons

Op 12 maart geeft dansfeestorganisatie SwingSteesjun een spetterend dansfeest voor 25+ liefhebbers in de heropende locatie van 4Reasons aan de Lange Mare. Initiatiefnemer is William Appelman, die al zes jaar succesvolle feesten organiseert in Haarlem en omgeving. ‘Disco én Dance’ is een bruisend en trendy dansfeest in diverse ruimtes met goede, swingende dansmuziek van dj’s, lekkere hapjes en veel gezelligheid. Naast ‘disco dance classics’, ‘funk & soul’ uit de jaren ’70 en ’80. is er in een ander ruimte dance en housemuziek uit de jaren ’90. In de lounge van 4Reasons kunnen de bezoekers lekker bijkomen en bijpraten. De zaterdag is de aftrap voor maandelijkse 25+ dansfeesten, die elke tweede zaterdag van de maand gehouden worden.

De deuren gaan open om 20.30 uur en om 01.30 uur is het feest afgelopen.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op www.swingsteesjun.nl  Daarnaast zijn de kaarten verkrijgbaar bij het Visitors Center [Stationsplein], 4Reasons [Lange Mare 39], Velvet Music [Nieuwe Rijn 34] en in alle Primera-winkels.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×