Dronken Belg wordt agressief

Een 18-jarige Brusselaar kreeg het vannacht aan de stok met de politie. De dronken Belg gedroeg zich rond 04.00 uur vervelend bij een feest op de Breestraat, en stoorde de beveiligers bij hun werk. Toen zij hem probeerden weg te sturen, wilde de Brusselaar van geen wijken weten. Tegen agenten die hem vervolgens aanspraken, nam hij een agressieve houding aan en probeerde te slaan. De agenten pikten dat niet en gingen over op een aanhouding. De Brusselaar verzette zich hevig, maar kon niet voorkomen dat hij naar het bureau overgebracht werd. Hij krijgt een proces-verbaal voor openbare dronkenschap en het plegen van verzet tijdens de aanhouding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×