Verkeersruzie eindigt met klap

Een verkeersruzie tussen twee Leidenaars eindigde gistermiddag met een klap. De ruzie ontstond aan het begin van de middag op de Rooseveltstraat. Een 35-jarige Leidenaar belemmerde daar de doorgang voor een 62-jarige plaatsgenoot, doordat hij zijn auto half voor een uitrit geparkeerd had. Op een bepaald moment begon de 62-jarige te schelden. Dit frustreerde de 35-jarige, die uitstapte en zijn oudere plaatsgenoot een klap verkocht. Daarna stapte hij weer in zijn auto en reed richting politiebureau. Aan een agent die hem onderweg op het voorval aansprak, verklaarde hij dat hij naar het bureau zou gaan. Hij hield woord en kon daar rond 13.20 uur worden aangehouden. De 62-jarige man heeft aangifte tegen hem gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×