Adelheid Roosen met haar moeder in de ontroerende documentaire 'Mam' foto: PR.

‘De winter van je leven’ filmmiddag voor mantelzorgers

De Stichting 55 plus Leiden organiseert een speciale filmmiddag in Het kijkhuis voor vrijwilligers en mantelzorgers, die verbonden zijn aan Leidse zorg- en welzijnsinstellingen. Onder de titel ‘De winter van je leven’ worden vier films vertoond, die op dit thema van toepassing zijn. Zo is onder andere de documentaire ‘Mam’ van Adelheid Roosen te zien, die over haar moeder met de ziekte van Alzheimer gaat. In ‘Flink Oud’ van Ester Gould en Sarah Sylbing, wordt een portret geschetst van drie mensen, die vechten tegen de aftakeling die hun leeftijd meebrengt. Van Kim Brand is een korte stilistische documentaire te zien over een verzorgingshuis in deze tijd.

De filmmiddag wordt gehouden op zondag 13 maart om 14.00 uur (zaal open 13.30). De organisatie is een samenwerking van de Stichting 55 plus, Libertas, Radius Welzijn, ActiVite, Leidse Vereniging van Mantelzorgers en wordt gesponsord vanuit de gemeentelijke subsidieregeling ‘Leiden ontmoet’.
Het aantal plaatsen is beperkt!

Meer info, reserveren en volledig programma: www.55plusinleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×