Christine Otten, foto: PR.

Uniek Boekenweekconcert in de Burcht

Christine Otten, auteur van de Boekenweek essay 2011 ‘Good Luck’ en multi-muzikant Jan Klug hebben elkaar gevonden in beeld en muziek. Ze improviseren samen ongeremd met zowel proza en poëzie als met beeld en klank. Klug is een muzikale en digitale duizendpoot en bespeelt onder andere saxofoons, fluit, basklarinet, pataphoon en zingt boventoonzang. Hij vervormt geluid tot soundscapes met film en live video. Op diverse festivals was hun gezamenlijke optreden al een overdonderend succes. Op 25 maart treedt het bijzondere tweetal op tijdens het Boekenweekconcert in de Tuinzaal van de Burcht.

De organisatie is in handen van Jazzpodium Hothouse, Burcht Literair, Burcht Jazz en Selexyz Kooyker.

Het concert begint om 20.30 uur. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.hothousejazz.nl
Tevens zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Selexyz Kooyker aan de Breestraat.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×