Tegenslag voor ZZ Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball kampt met tegenslag. De onlangs van Basketbal Rotterdam overgenomen international Patrick Hilliman raakte tijdens de wedstrijd tegen BS Weert afgelopen zaterdag dermate geblesseerd aan zijn pols en hand, dat hij de komende drie maanden nodig heeft om te herstellen. Hij kan daardoor niet deelnemen aan de competitie en de playoffs om de landstitel. Het contract van Hilliman loopt tot en met het seizoen 2012-2013.

Ook moet ZZ Leiden op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, omdat Tjeerd Scheffer en Martijn Luykx hun bestuursfunctie hebben neergelegd. Scheffer was een van de initiatiefnemers van de terugkeer van het topbasketbal in Leiden en binnen het bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille Wedstrijdzaken. Hij zal zich, naast zijn rol als raadslid binnen de Gemeente Leiden, volledig gaan focussen op zijn rol als Topsportcoƶrdinator van de Sleutelstad. Gezinsuitbreiding en drukke werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf waren voor Luykx niet meer goed te combineren met zijn bestuursfunctie.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×