Wolfert Brederode Quartet, foto: PR.

Wolfert Brederode Quartet ‘back in town’

Aanstaande zaterdag is het Wolfert Brederode Quartet ‘back in town’ en zal wederom een swingend optreden verzorgen in de Tuinzaal van de Burcht. Ter gelegenheid van hun nieuwe CD toert het kwartet deze maand door Europa en doet op uitnodiging van Hot House de Sleutelstad aan. Brederode is de dichter onder de jazzpianisten en wordt zowel nationaal als internationaal erkend als een jazzgrootheid. Zijn duetten met drummer Joost Lijbaart zijn legendarisch en zijn samenspel met saxofonist Yuri Honing bracht recensenten in vervoering.

Bezetting: Wolfert Brederode piano / Claudio Puntin klarinetten / Mats Eilertsen bas / Samuel Rohrer drums. Het concert begint om 21.00 uur.

Reserveren wordt aanbevolen: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×