Foto's: (Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Bierboppers en Duinknijnen veroveren Kokkerhout

Kokkerhout viert carnaval en in onze regio wordt dat nergens grootser aangepakt dan in het Brabant van het westen. En dus reed er afgelopen zaterdagmiddag een grote optocht door het dorp. Vijf kwartier lang praalwagens, loopgroepen en heel veel verklede feestvierders. Veel actueel thema’s passeerden de revue: de RijnGouwelijn, Benidorm Bastards, Maaskantje, Pastoor, de verkiezingen met de 130 km/u plannen, Wiki Leaks en een variant op Boer zoekt vrouw; Bouwmeester zoekt barvrouw.

Uiteindelijk werden ‘Duh Bierboppers Looney Tunes’ eerste bij de praalwagens en ging bij de prinsenwagens ‘De Duinknijnen Prins Global en Prinses Travel op wereldreis’ met die eer strijken. De complete uitslag staat op de website van de Noordwijkerhoutse Carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Alles over de kinderoptocht is terug te vinden bij de Babyfaaten.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×