Getuigen gezocht van aanrijding fietsende jongen door busje

Afgelopen donderdag, tussen 18.10 en 18.15 uur, werd een 11-jarige jongen aangereden op de kruising Witte Singel, Zoeterwoudsesingel en Herenstraat. De jongen fietste over de Jan van Houtkade en sloeg linksaf de Zoeterwoudesesingel in om daarna vanaf de Witte Singel naar de Herenstraat te gaan. Hij wachtte eerst voor de haaientanden en stapte toen op zijn fiets. Toen hij op de kruising reed, kwam er van rechts een zwarte Volkswagen Transporter, die het voorwiel van de jongen raakte. De jongen viel, maar de bestuurder reed door richting de Doezastraat zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Na controle in het ziekenhuis, bleek dat de 11-jarige geen letsel aan het ongeval had overgehouden; wel was zijn fiets flink beschadigd. De politie is op zoek naar de bestuurder van het busje, dat mogelijk aan de achterkant geblindeerde ramen heeft en aan de voorzijde een grote kras. De bestuurder en getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×