Moeras, foto: PR.

Gratis optreden van Moeras bij Burcht Jazz

Aanstaande donderdag kan men, voor wie hen nog niet kent, gratis kennismaken met het wonderlijke, Haagse fenomeen: Moeras. Met veel humor brengt deze bijzondere band op een swingende manier Nederlandstalige songs ten gehore. De doorgewinterde muzikanten speelden zo’n negen maal in het bekende Haagse Paard van Troje en treden met groot succes op tijdens allerlei alternatieve festivals. Hun motto uit 1978: “Ik heb MOERAS doorstaan” krijgt anno 2011 weer nieuwe glans.

Bezetting:
Keimpe de Jong – saxofoons, zang en percussie Gerrit-Jan Binkhorst – saxofoons, dwarsfluit en zang Karel Witt – gitaar en zang Hans Nieuwint – piano en synthesizer Stef van Es – gitaar Tjeerd Klapwijk – drums Evert Willemstijn – basgitaar.

Het concert vindt plaats in de Fontijnzaal van Sociëteit de Burcht en begint om 21.30 uur.
Meer info: www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×