16-jarig meisje ernstig mishandeld door twee 15-jarigen

Een 16-jarig meisje zat gistermiddag, rond 15.15 uur, met een vriendin en twee vrienden op een bankje aan de Lammenschansweg, ter hoogte van de Sint Petruskerk. Ze hadden wat lol samen en riepen naar voorbijgangers. Bij een groepje van vier meiden vielen de opmerkingen in verkeerde aarde en ontstond een woordenwisseling. Twee meiden uit het groepje fietsten weg, twee anderen mishandelden de 16-jarige zodanig, dat het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht moest worden. In verband met de zaak heeft de politie op vanmorgen twee 15-jarige meisjes uit Leiden en Voorschoten aangehouden. De politie vraagt mogelijke getuigen, waaronder de twee meisjes die doorfietsten, om contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×