Leids Popgala voor Healthymalawi.nl

Een swingend avondje uit voor een goed doel, is de intentie van organisator van het Leidse Popgala, Simon Platteel. In de sfeer van ‘Golden day’s uit the Sixties, Seventies & Eighties’ wordt op vrijdag 8 april, aanvang 20.30 uur, een superfeest met drie topbands in InCase gehouden. Toni Macaroni en zijn Swinging Devils, The Black Albino’s en The Clarks worden afgewisseld door de bekende Leidse dj Danny. “Het gaat écht om het goede doel” zegt Platteel, “Met name om een kinderziekenhuis en een school te onderhouden, die worden geleid door een professioneel team en elke euro komt via Healthymalawi.nl goed terecht.”
Meer info: 06 40 100 419.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×