Iedereen kan vanavond met de werkgroep 'Leidse Ruimte' van GroenLinks in discussie tijdens de bijeenkomst die de partij organiseert in De Grote Beer in de Rembrandtstraat. aanvang is 20.00 uur.

Vanavond: Bijeenkomst over compact bouwen in Leiden

GroenLinks Leiden organiseert vanavond (woensdag) een bijeenkomst over compact bouwen in de Sleutelstad. Raadslid Walter van Peijpe, zelf ook ontwerper, zal een presentatie geven over zijn visie op de toekomst van Leiden. Van Peijpe: “GroenLinks komt op voor het beschermen van de natuur, het klimaat en een solidaire en geĆ«mancipeerde samenleving. Vanavond gaan we ook de visie van GroenLinks op de toekomst van de stad presenteren. De centrale vragen van de avond zijn bijvoorbeeld of de stad groener en/of voller kan”en waar we die ruimte dan vandaan halen.” De avond bij de Grote Beer is voor iedereen toegankelijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×