Foto's: politie.

Onbekende man wordt morgen begraven

De politie is nog steeds op zoek naar de identiteit van een man, wiens lichaam op maandag 28 februari werd gevonden langs het spoor aan de Spoorlaan in Voorhout. De man wordt morgen om 15.00 uur begraven bij de Dorpskerk in Sassenheim. Een eerdere oproep via de media leverde tot nu toe niets op. Het slachtoffer is door de aanrijding met de trein zwaar verminkt en daarom konden er geen foto’s van hem getoond worden. Wel zijn er foto’s van de kleding en een schoen verspreid. De man, tussen de 45 en 55 jaar, had een zwaar postuur en woog waarschijnlijk meer dan 110 kilo. In zijn rechterbeen zat een metalen pen, die gebruikt wordt bij onderbeenfracturen. Mensen die de getoonde spullen van de man herkennen, worden verzocht contact op met de politie Duin- en Bollenstreek via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×