Wandeling voor gelijke behandeling

Ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen Racisme & Discriminatiehebben de organisatoren van Colour Your Mind dit jaar gekozen voor een ‘Wandeling voor gelijke behandeling’. Volgende week zaterdag lopen de deelnemers in een demonstratieve optocht door de stad, met voor hun gezicht een portretfoto van een andere Leidenaar. Onderweg delen ze flyers uit, met daarop de oproep tot gelijke behandeling van iedereen. De optocht wordt muzikaal opgeluisterd door de Franciscusband.

Wie mee wil wandelen, kan zich die zaterdag om 14.00 uur melden bij De Bakkerij aan Oude Rijn 44 B/C. De tocht begint om 14.30 uur en eindigt anderhalf uur later. Na afloop is er gelegenheid elkaar met een hapje en een drankje te ontmoeten in De Bakkerij. De organisatie is in handen van een Samenwerkingsverband van Bureau Discriminatiezaken, de Protestantse Diaconie Leiden, de R.K.-Diaconie Leiden, de Raad van Kerken en Stg Vluchtelingenwerk ZH-Noord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×