Vijfde editie Joop Zoetemelk Classic aanstaande zaterdag van start

Aanstaande zaterdag vindt de vijfde editie van de Joop Zoetemelk Classic plaats, een echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers. Wethouder Frank de Wit en Joop Zoetemelk in hoogsteigen persoon zullen ‘s morgens om 08.30 uur het officiële startschot geven bij Swift Leiden. Na het startschot pakken beide heren zelf de fiets om samen met duizenden andere liefhebbers de tocht door het Groene Hart te maken. Zelfs een echte ‘col’ is in het parcours verwerkt. Zo moeten de deelnemers aan het eind de ‘Bult van Roomburg’ op. 43 teams van meer dan vijf personen hebben zich al ingeschreven en dat is twee keer zoveel als vorig jaar.

Op zaterdag 19 maart is de inschrijving om 7.00 uur open. Vanaf 7.30 uur kan er gestart worden voor de 150 km, vanaf 8.30 uur voor de 75 km, vanaf 9.30 uur voor de 50 km en vanaf 10.00 uur voor de 25 km. Er kan ingeschreven en gestart worden tot 12.00 uur.

Inschrijven, start en finish zijn bij Swift: Willem van der Madeweg 1, Leiden.
Meer info: www.swift-joopzoetemelkclassic.nl

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×