Foto: PR.

Kinderen Zijlwijkschool willen bij de brandweer

Na afloop van een verrassend bezoek van de brandweer aan de leerlingen van groep 1 en 2 van de Leidse Zijlwijkschool, wilden bijna alle kinderen later brandweerman of -vrouw worden. In het kader van het verkeerproject brachten de brandweermensen een bezoek aan de school, compleet met échte brandweerauto en de bijbehorende sirene. De kinderen mochten ook even de brandslang hanteren en hun ‘brandende’ vragen stellen. Het was een geslaagde actie! Morgen komt de politie langs voor de verkeerslessen. De lessen zijn onderdeel van het verkeersprogramma ‘School op Seef’ van het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland, het ROV Z-H. en worden in alle groepen van De Zijlwijkschool gegeven. Meer info:www.zijlwijk.pcsl.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×