Jeugd DoCoS sponsort Spieren voor Spieren

Komende zondag zetten ruim honderd jeugdvoetballers van DoCoS zich in voor de Stichting Spieren voor Spieren. De spelers van A1, B1, C1, C2, D1, D2 en E1 doen mee aan de 5 km lange Zorg en Zekerheid Voorschotenloop en rennen zo geld bijeen voor de stichting die zich inzet voor onderzoek naar spierziekten en het verbeteren van de mogelijkheden van mensen die met die ziekten kampen. Het opgehaalde geld van de DoCoS-Spieren voor Spieren-actie wil de jeugd van DoCoS tijdens een internationaal paasvoetbaltoernooi in München aanbieden aan Spieren voor Spieren. Ambassadeur van de Stichting is Louis van Gaal, trainer van FC Bayern München.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×