Kerkdienst Youth United Leiden

Op zondagavond 27 maart zijn jongeren van harte welkom bij een speciaal voor hen georganiseerde kerkdienst. De organisatie is in handen van Youth United Leiden, waaraan jongeren vanuit alle Protestantse Gemeenten in Leiden deelnemen. De dienst staat in het teken van de vraag “Is God en voor jou”. Voorganger is dominee Harmen van Wijnen van de landelijke jongerenorganisatie JOP. De dienst wordt opgeluisterd door jongeren gospelkoor de Happy Singers. De bijeenkomst is afgestemd op jongeren vanaf ongeveer 13 jaar.

De viering begint om 19.00 uur en vindt plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Alle jongeren zijn welkom, ook als zij niet bij een kerk zijn aangesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×