Film ‘Verloren Jaren’ bij GGZ

Op 28 maart opent het GGZ Informatiepunt de Week van de Psychiatrie, met de vertoning van de film `Verloren Jaren’. In deze film laat de filmmaker en ervaringsdeskundige Bas Labruyère de kijkers met eigen ogen zien wat een psychose is. De 35-jarige Labruyère heeft de ziekte schizofrenie en heeft zelf te kampen gehad met psychosen. Pas na drie jaar liet hij zich opnemen in een psychiatrische kliniek. Na zijn herstel schreef hij een brief om zijn ervaringen met zijn familie en vrienden te delen. Gestimuleerd door zijn behandelaar, besloot hij de brief te verfilmen. Het doel van zijn film is met name dat mensen de eerste tekenen van een psychose gaan herkennen. De voorstelling begint om 19.30 uur in het GGz Informatiepunt aan Rapenburg 48. Na afloop kunnen de aanwezigen met de maker in gesprek. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via info@ggz-informatiepunt.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×