Bleijie weg als Centrummanager

Joost Bleijie stapt op als centrummanager. Als reden voor zijn vertrek geeft hij aan dat het nu weer goed gaat met het Centrummanagement Leiden dat de afgelopen jaren kampte met forse tekorten en budgetoverschrijdingen. Met name een veel te duur uitgevallen ijsbaan op de Nieuwe Rijn zorgde voor een fors tekort op de begroting van het Leidse Centrummanagement. Per 1 juni stoapt Bleijie op. Het is nog niet bekend wie hem opvolgt. Bleijie vervulde de functie drie jaar. In 2008 volgde hij Robert Strijk op die nu voor D66 wethouder van onder andere economische zaken is. Bleijie vond het een voorrecht om centrummanager te zijn: “Maar het heeft ook een zware wissel op mij getrokken.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×