Verrassende Flashmob bij Brede School Merenwijk

Vanmorgen werden ouders van 22 verschillende nationaliteiten verrast door een flashmob op het nog mistige schoolplein van de Brede School Merenwijk. De kinderen hadden in het diepste geheim flink geoefend op de verschillende dansjes, speciaal georganiseerd voor de officiële opening van de ouderkamer. Wethouder van Onderwijs Frank de Wit knipte na het dansspektakel het lint door, waarna de ouders, kinderen en genodigden de gezellige ouderkamer binnenstroomden. Deze ontmoetingsplek voor ouders is bestemd voor allerlei voorlichting en gesprekken met leerkrachten en onderlinge contacten. Terwijl er genoten werd van de eigen gebakken lekkernijen werd ook het nieuwe logo van de school onthuld. (Foto’s: Jacqueline Borg)

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×