Preparaten bestuderen bij Anatomisch Museum

Wie geïnteresseerd is in de anatomie, kan op zondag 3 april een bezoek brengen aan het Anatomisch Museum van het LUMC. Tussen 12.00 en 16.00 uur, is dit museum open voor publiek dat tegen een stootje kan. Bezoekers kunnen de bijzondere collectie bekijken, en krijgen door het bestuderen van atomische preparaten een medische excursie over de mens in gezonde en zieke toestand. Het museum is te vinden in Gebouw 3 aan Hippocratespad 21. Omdat de ruimte beperkt is, kunnen er wachttijden ontstaan. Voor kleine kinderen is dit museum minder geschikt. De openstelling vindt plaats vanwege het Museumweekend, en is alleen op zondag. Op zaterdag is het museum dicht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×