Opgeknapt voortuintje aan de Morslaan, foto: Jacqueline Borg.

Fonds Wijkinitiatieven stelt geld beschikbaar voor mooiere wijk

Tot en met zaterdag 30 april kunnen bewoners, scholen en bedrijven in de gemeente Leiden een plan indienen om zelf mee te werken aan een aantrekkelijke, schone, opgeruimde straat of buurt. Ook dit jaar stelt het Fonds Wijkinitiatieven een bedrag beschikbaar voor initiatieven om de wijk groener te maken, of bijvoorbeeld speelplekken op te knappen. Een plan moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen en ten goede komen aan de eigen buurt of straat. Daarnaast is het de bedoeling, dat de initiatiefnemers zoveel mogelijk zelf meewerken aan de realisatie van het idee en moeten de buurtbewoners het er ook mee eens zijn. Een plan, waar mensen ook op de lange termijn wat aan hebben, telt zwaarder mee dan een eenmalige actie. Meer info en voor het downloaden van een aanmeldingsformulier: www.leiden.nl/woonomgeving

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×