De initiatiefnemers vlnr: Artur Stoute -voorzitter WAK, Erica Haffmans -Cultuurfonds, Huub Frencken -voorzitter CLK, Willem van Moort -Voorzitter Raad van Bestuur BplusC en Marianne de Bruijn -consulent WAK Libertas Leiden. (Foto: PR.)

Digitaal Centrum voor Amateurkunst Leiden geopend

BplusC, de Werkgroep Amateurkunst, Libertas Leiden en het Cultuurfonds hebben op 21 maart jl. de handen ineengeslagen met de organisatie van een Centrum voor Amateurkunst Leiden. De initiatiefnemers vinden dat alle amateurkunstenaars in Leiden ondersteuning verdienen. Op 1 april gaat dit centrum van start via www.amateurkunstleiden.nl, een site, waarop allerlei handige informatie te vinden is. Naast een lijst van alle kunsteducatieve instellingen en amateurverenigingen, is hier ook te zien waar opnames van een bandje of koor gemaakt kunnen worden, hoe een evenement te organiseren en de mogelijkheden om subsidie aan te vragen. Verder staan er handige links op over onderwerpen als auteursrecht. Naast het digitale centrum hoopt de organisatie op een fysiek centrum in de nabije toekomst

Iedere amateurkunstbeoefenaar en vereniging kan input leveren voor de nieuwe site. Aanvullingen, wensen en meer informatie via amateurkunst@BplusC.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×