Scheringa sprak afgelopen donderdag vooral over 'het leed' dat zijn DSB is aangedaan. Hij hoopt op een parlementaire enquete naar het 'lekken naar de pers' waardoor de val van zijn imperium niet meer te  voorkomen was. Daarbij wees hij oud-minister Bos aan als 'het lek'. (Foto/video: Chris de Waard). De hele lezing is via het Youtube-kanaal van Sleutelstad terug te zien

Lezing Dirk Scheringa over integriteit

Onder de naam Villa HBK is het Leiderdorpse HBK Belastingadviseurs & Accountants begonnen met een serie netwerkevenementen voor cliënten en relaties. Thijs Hemmes van HBK hoopt dat Villa HBK uitgroeit tot een spraakmakend event voor het Leidse bedrijfsleven. De eerste editie zorgde in elk geval in de aanloop al voor de nodige buzz: een lezing door oud DSB-topman Dirk Scheringa over integriteit. Hemmes over die opmerkelijke keus: “Bij HBK weten we prima om te gaan met dit soort ogenschijnlijke tegenstrijdigheden.” Het zorgde afgelopen donderdag in elk geval voor een afgeladen theaterzaal in het Scheltema Complex.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×