VVD, CDA, SP en D66 willen provincie besturen

Vanmorgen hebben de vertegenwoordigers van VVD, CDA, SP en D66 in een gesprek met informateur Bruno Bruins aangegeven dat ze willen proberen om een coalitie te vormen. Onderlinge verkennende gesprekken hebben de vier partijen het vertrouwen gegeven dat er een goede basis is gelegd voor het vormen van een coalitie in de provincie Zuid-Holland. Het gesprek van de informateur met de vier lijsttrekkers, Floor Vermeulen (VVD), Liesbeth Spies (CDA), Harre van der Nat (SP) en Geertjan Wenneker (D66) hebben hem voldoende vertrouwen gegeven dat de partijen ook echt de wil hebben om er met elkaar uit te komen.

VVD, CDA, SP en D66 hebben gezamenlijk 28 van de 55 zetels in Provinciale Staten van Zuid-Holland.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×